MEDIAVERKSTADEN

Mediaverkstaden är för människor som är intresserade av att lära sig om datorer och hur man använder dem eller utveckla sina färdigheter inom informationsteknologi och media. Din entusiasm och ditt intresse är allt som behövs, du kan till och med öva att skriva till en tidning eller göra en kampanjvideo om Hangö. Eller vad som helst!
 

Enligt eget intresse kan fås vägledning i t.ex fotografering, djungeln av sociala medier, videotillverkning, tryckproduktion, programmering (inklusive spel!), animering, 3D-design och utskrift. Vi gör också videor, tryckta broschyrer och andra små projekt för staden och företagen.
 

Du kommer att få vägledning i Office-programmen, såväl som i diverse Internet-tjänster (Fpa, banker, nätbutiker). På kommande online-kurser i Googles digitala garage, inklusive digital marknadsföring, webbplatser, SEO. Vi har en 3D-skrivare, kameror, videokameror, en drone, Rasberry Pi, virtuella glasögon, etc. Vi har också en plattform, designad av en tidigare klient i verkstaden, för att lära sig grunderna i kodning.
 

Målet är att utveckla våra aktiviteter efter behov, hjälpa till att förvandla din hobbykunskaper till professionella eller förbereda dig för söka till en utbildning.

För mera information kontakta handledare Olli Moisiola, per epost media(at)folkiacenter.fi eller per telefon 050 431 6375

zKopt (3).jpg
z3D (1).jpg
“Känn dig själv som hemma!"
 
Folkiacenter är ett hemtrevligt gästhem var du kan njuta av Hangös vackra natur.
Bild 1.jpg