top of page
luovan median logo copy.jpg
Luova puoli:
Teemme erilaisia käsitöitä, sisustustuotteita sekä erilaisia puutarhatöitä. Touhutaan myös välillä keittiössä leipoen ja ruokaa tehden.

Maahanmuuttajille ja ruotsinkielisille työllisyyden haasteet koetaan johtuvan pääosin suomen kielen haasteista. Tässä pajassa pärjää suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi mutta pääkieli on suomi. 

Kun jaat tietosi esimerkiksi ruoanlaittossa tai neulomisessa muiden kanssa, saat paremman itsetunnon ja suomenkieli kehittyy.
Media puoli:
Mediapaja on ihmisille jotka ovat kiinnostuneita oppimaan tietokoneista ja niiden käytöstä tai kehittämään taitojaan tietotekniikan ja median parissa. Oma into ja kiinnostus riittää!

Ohjausta saa mielenkiinnon mukaan mm. valokuvauksessa, sosiaalisen median kiemuroissa, videoiden teossa, printtimateriaalien teossa, 3D-suunnittelussa ja –tulostuksessa. Välillä teemme myös asiakastöitä kuten videoita, printtiesitteitä ja muita pikkuprojekteja.

Opastusta saa Office-ohjelmien käyttöön ja myös selviämiseen internetin palveluiden (kela, pankit, verkkokaupat) syövereissä.  Käytössämme on 3D-printteri, kamera, Rasberry Pi, virtuaalilasit jne. Meillä on myös pajalaisen suunnittelema alusta ohjelmoinnin aloittamiseen vasta-alkajille.
 
Pyrkimys on kehittää toimintaamme tarpeen mukaan, auttamalla harrastuksen muuttamisessa ammattitaidoksi tai preppaamalla koulutukseen pääsyssä.

Lisätietoja saat ohjaajalta sähköpostitse jani(at)folkiacenter.fi tai puhelimitse +358 (0)50 3426975

z3D (1)
julkort
Joulukortti
käpyenkeli
zKopt (3)
Bild 5
bottom of page