MEDIAPAJA

Mediapaja on ihmisille jotka ovat kiinnostuneita oppimaan tietokoneista ja niiden käytöstä tai kehittämään taitojaan tietotekniikan ja median parissa. Oma into ja kiinnostus riittää, voit harjoitella vaikka lehtijutun tekemistä tai tehdä Hanko-aiheisen mainosvideon. Tai mitä vain!


Ohjausta saa mielenkiinnon mukaan mm. valokuvauksessa, sosiaalisen median kiemuroissa, videoiden teossa, printtimateriaalien teossa, ohjelmoinnissa (myös pelit!), animaatioissa, 3D-suunnittelussa ja –tulostuksessa. Teemme myös videoita, printtiesitteitä ja muita pikkuprojekteja kaupungille ja yrityksille. 

 

Opastusta saa Office-ohjelmien käyttöön ja myös selviämiseen internetin palveluiden (kela, pankit, verkkokaupat) syövereissä. Tulossa on verkkokursseja Googlen digital garagessa, mm. digimarkkinoinnista, verkkosivuista, SEOsta. Käytössämme on 3D-printteri, kameroita, videokameroita, drone, Rasberry Pi, virtuaalilasit jne. Meillä on myös pajalaisen suunnittelema alusta ohjelmoinnin aloittamiseen vasta-alkajille.

 

Pyrkimys on kehittää toimintaamme tarpeen mukaan, auttamalla harrastuksen muuttamisessa ammattitaidoksi tai preppaamalla koulutukseen pääsyssä.

 

 

Lisätietoja antaa ohjaaja Olli Moisiola, sähköpostitse media(at)folkaicenter.fi tai puhelimitse 050 431 6375

“Ole kuin kotonasi!"
 
Folkiacenter on kodikas vierastalo, jossa voit nauttia Hangon kauniista luonnosta.

Folkiacenter sijaitsee Hangon keskustassa,

lähellä rantoja ja nähtävyyksiä.

Esplanadi 61

10900 Hanko/ info@folkiacenter.fi

KYSYMYKSIÄ? TAVOITAT MEIDÄT NUMEROLLA:

+358 (0) 50 358 7987

© 2019 Folkiacenter

  • Facebook Basic Black